Retete

Fii un gurmand desavarsit! Ouale de prepelita sunt folosite de catre marile bucatarii ale lumii pentru a satisface cele mai rafinate gusturi..

Browse in : All > Oua de prepelite > Retete

Note: when you create a new publication type, the articles module will automatically use the templates user-display-[publicationtype].xd and user-summary-[publicationtype].xd. If those templates do not exist when you try to preview or display a new article, you'll get this warning :-) Please place your own templates in themes/yourtheme/modules/articles . The templates will get the extension .xt there.

Title: Piure de cartofi cu hrean si oua de prepelita

Date: April 08, 2005 10:49:46 PM or Fri, 08 April 2005 22:49:46

Summary: Se folosesc 6 oua de prepelita

Body: 

Cantitati: 8 cartofi mari, 100 ml lapte, 6 oua de prepelita, 3 salate verzi, zeama de la doua lamai sau otet de mere, 2 linguri de hrean ras marunt, marar.

Preparare: Se fierb cartofii (curatati de coaja). Se scurg de apa in care au fiert si se paseaza. In acest piure se adauga laptele cald si hreanul. Fireste, pe masura ce includem hreanul, vom gusta, pentru a le asigura ca piureul nu este prea iute. Vom adauga ouale de prepelita fierte, taiate in rondele si mararul taiat marunt. Piureul va fi servit cu salata verde stropita cu lamaie sau otet de mere.


Notes: 

More fields may be available via dynamicdata ..