Retete

Fii un gurmand desavarsit! Ouale de prepelita sunt folosite de catre marile bucatarii ale lumii pentru a satisface cele mai rafinate gusturi..

Browse in : All > Oua de prepelite > Retete

Note: when you create a new publication type, the articles module will automatically use the templates user-display-[publicationtype].xd and user-summary-[publicationtype].xd. If those templates do not exist when you try to preview or display a new article, you'll get this warning :-) Please place your own templates in themes/yourtheme/modules/articles . The templates will get the extension .xt there.

Title: Piept de miel umplut

Date: April 08, 2005 10:52:07 PM or Fri, 08 April 2005 22:52:07

Summary: 12 oua de prepelita

Body: 

Cantitati: Pieptul unui miel, 12 oua de prepelita, 2 legaturi de marar, o lingurita de cimbru, 2 cepe mici, 300 g pesmet, 3 linguri de unt, 200 g lapte, piper, 100 g ulei de masline.

Preparare: Se curata foarte bine pieptul mielului si sub pielita, pe muschi, se pune un strat cu urmatoarea compozitie, realizata din cele 12 oua batute, mararul tocat marunt, cimbrul, pesmetul, cepele taiate marunt, laptele si piperul. Umplutura aceasta se asaza, in mod egal, pe muschiul pieptului de miel. Apoi se coase pielita cu ata (ca si gusa de curcan). Se pune la cuptor la foc potrivit, intr-o tava, pe care am uns-o cu unt. Friptura se intoarce in intervalul cat sta in cuptor si se stropeste cu zeama din tava, apoi cu uleiul de masline, pana se rumeneste. Sosul din tava se toarna peste feliile de piept umplut, alaturi de o garnitura de sfecla sau castraveciori.

Notes: 

More fields may be available via dynamicdata ..