Fii un gurmand desavarsit! Ouale de prepelita sunt folosite de catre marile bucatarii ale lumii pentru a satisface cele mai rafinate gusturi..

Browse in : All > Oua de prepelite > Retete

Note: when you create a new publication type, the articles module will automatically use the templates user-display-[publicationtype].xd and user-summary-[publicationtype].xd. If those templates do not exist when you try to preview or display a new article, you'll get this warning :-) Please place your own templates in themes/yourtheme/modules/articles . The templates will get the extension .xt there.

Title: Salata de somon marinat

Date: April 08, 2005 10:42:10 PM or Fri, 08 April 2005 22:42:10

Summary: Se folosesc 8 oua de prepelita.

Body: 

Ingredinte: 600 gr file de somon, 1 lamaie verde, 1 lamaie galbena, coriandru, arpagic, sare, piper, 4 lingurite de ulei de masline, 1 castravete, 8 oua de prepelita, smantana

Mod de preparare:
Somonul se taie in felii subtiri. Peste se pune coriandru, castravetele tocat marunt, si arpagicul. Sucul de la lamai se toarna peste somon. Se adauga uleiul de masline. Se tin la frigider 3 ore.
Ouale de prepelita se fierb 7 minute si apoi se curata de coji.
In smantana se pune sare, piper si arpagic. In momentul servirii platoul este decorat cu oua de prepelita si castravete taiate rondele. Langa somon se pun cateva linguri de smantana.


Notes: 

More fields may be available via dynamicdata ..