Carnea cumparata de la ferma noastra provine din pasari selectionate si de varsta ideala pentru gastronomie! Cititi retetele urmatoare.. pofta vine de la sine!
Browse in : All > Prepelite > Retete

Note: when you create a new publication type, the articles module will automatically use the templates user-display-[publicationtype].xd and user-summary-[publicationtype].xd. If those templates do not exist when you try to preview or display a new article, you'll get this warning :-) Please place your own templates in themes/yourtheme/modules/articles . The templates will get the extension .xt there.

Title: Prepelite inabusite

Date: April 08, 2005 10:36:16 PM or Fri, 08 April 2005 22:36:16

Summary: 

Body: 

Durata
1 h20 min


Ingrediente:
4 prepelite, 4 foi de vita, 4 felii de slanina, sare, o lingura unt, 2-3 rosii, 1 pahar vin, o foaie dafin

Mod de preparare
Se curata prepelitele. Se sareaza, se pune ficatul inauntru, se inveleste fiecare prepelita cu o foaie de vita, apoi cu o felie de slanina cat mai subtire, dar destul de mare ca s-o acopere, se leaga cu ata. Se pun intr-o cratita cu o lingura de unt, in care s-a prajit mai intai o ceapa tocata. Se adauga 2 rosii rupte in patru, un pahar de vin, o foaie de dafin; se acopera si se lasa 15 - 20 minute sa fiarba inabusit in sos scazut. Se pun repede pe o farfurie, se strecoara sosul deasupra.

Notes: 

More fields may be available via dynamicdata ..